MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3328
EURO
35.1462
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NBA YILDIZININ YUMURTA ÇOCUK MSJI

NBA oyuncusu Ben Simmons, Yeni Zelanda'daki terör saldırısının ardından Müslümanları suçlayan Senatör Fraser Anning'i yumurta atan Will Connolly'e destek verdi.
Aslen Avustralyalı olan ve Philadelphia 76ers forması giyen Simmons, dün gece Charlotte Hornets ile yapılan maçta,"Yumurta Çocuk" yazılı bir ayakkabı giydi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda da Connolly'i "Efsane" olarak niteleyen Simmons, geçen hafta Sacramento Kings karşılaşmasında "Yeni Zelanda için dua edin" yazılı ayakkabı giyerek, terör saldırılarına tepki göstermişti.

50 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde, 15 Mart'ta cuma namazı sırasında 10 dakika arayla El Nur ve Linwood camilerine düzenlenen terör saldırılarında 50 kişi yaşamını yitirmişti. Connolly, terör saldırısının ardından Müslümanları suçlayan ve terörü meşru göstermeye çalışan açıklamalarıyla tepki çeken Anning'e, Melbourne'de katıldığı etkinlik sırasında yumurta atarak tepki göstermişti.

YUMURTA ATAN GENÇ DARP EDİLMİŞTİ

Soru soran basın mensuplarıyla konuştuğu sırada gerçekleşen olayda kafasına yumurta atılan Fraser Anning, Connolly'ye tokatla karşılık vermiş, Anning'in yakınındaki destekçileri genci yere yatırarak darbetmişti. Polisin ifadesini aldığı genç daha sonra serbest bırakılmıştı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0