MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3324
EURO
35.1918
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ekvador gruptan çıkma ümitlerini son maça taşıdı

Dünya Kupası E Grubu'nda Ekvador, 1-0 geriye düştüğü maçta Honduras'ı Enner Valencia'nın golleriyle 2-1 mağlup etti ve 2. tur şansını son maça taşıdı... Honduras ise puansız son sırada kaldı.
21.06.2014 11:06

Grubun diğer maçında ise Fransa, İsviçre'yi yenerek puanını 6'ya çıkarmıştı... 3 puanlı İsviçre, son maçlarda Honduras'la karşılaşırken, Ekvador da Fransa karşısında puan mücadelesi verecek...

Dünya Kupası E Grubu'nda ilk maçlarını kaybeden Honduras ile Ekvador karşı karşıya geldi...

Karşılaşma düşük bir tempoda başlarken, ilk tehlikeli atak Ekvador'dan geldi. 20. dakikada Erazo'nun uzun pasına hareketlenen Enner Valencia, karşı karşıya durumda istediği gibi vuramadı ve yandan auta yolladı.

Maçın 31. dakikasında ise Honduras golü buldu. Savunmadan atılan uzun pasta, Ekvador savunmasının hatasından yararlanan Carlo Costly, kaleciyle karşı karşıya kalıp düzgün bir vuruş yaptı ve Honduras'ı 1-0 öne geçirdi.

Ancak bu gole Ekvador'un cevabı gecikmedi. Caicedo'nun sağ çaprazdan şutunda top savunmadan sekip, arka direkteki Enner Valencia'nın önüne geldi. Valencia da orada kayarak topa dokundu ve skora 34. dakikada 1-1'lik eşitliği getirdi.

Karşılaşmanın ilk devresi 1-1'lik beraberlikle tamamlanırken, ikinci yarıda Ekvador takımı galibiyeti daha fazla isteyen taraftı.

Dakikalar 66'yı gösterdiğinde sol taraftan Walter Ayovi'nin kullandığı serbest vuruşta, arka direkte kafayı vuran Enner Valencia, takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı.

Kalan dakikalarda Ekvador bu skoru korumayı başardı ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak, E Grubu'nun ikinci maçları sonunda 3 puanla tanıştı. Honduras ise son maçlara puansız ve son sırada girdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0