MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Brezilya yeniden sahnede!

Dünya Kupası A grubunda 2.maçlar, Brezilya-Meksika mücadelesiyle başlıyor.
17.06.2014 13:28

Brezilya ile Meksika, Türkiye saat ile 22.00'de, Fortaleza kentindeki Castelao Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maçı Cüneyt Çakır yönetecek.

A Grubu'nda ilk maçlarını kazanan Brezilya ile Meksika, uluslararası arenada birbirilerini en iyi tanıyan ülkelerden. 2 ülkenin milli takımları bugüne dek 38 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 22'sini Brezilya, 10'unu Meksika kazandı.

Brezilya, kupanın açılış maçında Hırvatistan'ı yenerken zorlandı. Hatta birçoklarına göre hakemden fazlasıyla yardım aldı. Teknik direktör Luis Felipe Scolari'nin karşılaşma öncesi en büyük sorunu, golcü Hulk'un sakatlığı. Scolari, Hulk'un forma giyip giymeyeceğine maç saatinde karar vereceklerini söyledi. Deneyimli teknik adam, bunun dışında Hırvatistan maçındaki kadroyu bozmak istemiyor. Son 10 maçından galibiyetle ayrılan Brezilya, Meksika'yı geçen yılki Konfederasyon Kupası'nda da 2-0 yenmişti.

Meksika ise Kamerun'u 1-0 yense de etkileyici bir hücum performansı sergiledi... İlk yarıda 2 golü tartışmalı şekilde geçerli sayılmayan Meksika, sahadan çok daha farklı bir galibiyetle ayrılabilirdi. Oyuncular, Brezilya'dan çekinmediklerini ve yine hücumu düşüneceklerini söylüyor. Meksika, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları Finali'nde Brezilya'yı yenmeyi başarmıştı. Olimpiyat Finali'nde, Brezilya'nın kadrosunda Oscar, Neymar ve Thiago Silva gibi Dünya Kupası'nda da forma giyen oyuncular bulunuyordu.

Cüneyt Çakır'ı da zor bir görev bekliyor... Brezilya - Hırvatistan maçında, Kapon hakemin verdiği tartışmalı penaltı kararının ardından, herkes Çakır'ı en az futbolcular kadar yakından izleyecek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0