MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3411
EURO
35.1294
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Almanya, Gomez'i konuşuyor

Mario Gomez golleri sıraladı, italyanlar şaşkına döndü. Çizme'de yaşananları ise temsilcimiz Gaetano Mocciaro yazdı: Gomez'in Beşiktaş'ta 6 gol atıp neredeyse Serie A'da iki sezondaki toplam skor sayısını sadece 7 maçta yakalaması hepimizi şaşırttı.
07.10.2015 09:34
Mario Gomez, 2013 yılında Bayern Münih’te 32 maçta 19 gol atıp takımıyla 3 kulvarda 3 kupa kaldırmasının ardından yaklaşık 16 milyon Euro’ya Fiorentina’nın yolunu tutmuştu.

Fiorentina, onu takımın gol yollarındaki etkinliğini artırması ve uzun yıllardır özlenen Serie A şampiyonluğunu getirmesi için kadrosuna katmıştı. Ancak süperstar, 2 sezon boyunca yer aldığı Floransa’da bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamadı; çünkü üst üste yaşadığı sakatlıklar onun belkide kupalar kazanmasını engelledi. 

Performansı herkesi şaşırttı

İlk sezonunda Serie A’da 9 maçta sadece 3 gol atabildi. Geçen dönemde ise 20 oyunda rakip fileleri sadece 4 kez sarsabildi. Yeni bir maceraya atılıp kariyerinde Türkiye sayfasını açması, hepimiz için sürpriz olmuştu ancak Beşiktaş’ta 7 maçta 6 gol atıp neredeyse Serie A’da iki sezondaki toplam skor sayısını sadece 7 oyunda yakalaması hepimizi daha da şaşırttı. Türkiye Ligi’ndeki performansı, Fiorentina taraftarları tarafından da dikkatle takip ediliyor. Hatta onun hakkında yapılan yorumlarda, ‘Bizden 5 milyon Euro alıyordu ancak form grafiği bu kadar iyi değildi. Bu adama ne oldu!’ şeklinde ifadelerin de kullanıldığını söyleyebilirim. Ancak İtalya’da geçirdiği 2 sezonda profesyonel kişiliğiyle tam bir örnek olan Mario’nun Türkiye’de performansını yükseltmesinin, Fiorentina’lı taraftarları da mutlu ettiğini belirtmek gerek.

Floransa’daki yeri doldu

Fiorentina, onu Beşiktaş’a göndermesinin ardından yerini Dnipro’dan Nikola Kalinic’le doldurmuştu. Hırvat santrfor; Serie A’da çıktığı 7 mücadelede rakip fileleri 4 kez havalandırarak şimdiden Mario Gomez’i unutturdu. Teknik direktör Paulo Sousa da kendisinden oldukça memnun.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0