MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3388
EURO
35.0797
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kartal gruptan nasıl çıkar?

Beşiktaş'ın da yer aldığı Avrupa Ligi H Grubu'nda Skenderbeu, Sporting Lizbon'u 3-0 yenince gruptaki hesaplar bir anda karıştı.
06.11.2015 13:26
Beşiktaş'ın  UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldığı H Grubu'nda Skenderbeu, Portekiz temsilcisi Spoting Lizbon'u kendi sahasında 3-0 ile geçti ve tüm işler karıştı. Beşiktaş'ın kendi sahasında Lokomotiv Moskova ile berabere kaldığı bu haftada Sporting Lizbon'da yenilince Siyah Beyazlılar'a resmen piyango vurdu.

Gruptan çıkmak adına son iki maçın kaldığı zorlu karşılaşmalarda Beşiktaş, bir üst tur için avantajlı konumda bulunuyor. Kartal, 26 Kasım Perşembe günü Skenderbeu'yu Olimpiyat Stadyumu'nda ağırlayacak. Siyah Beyazlılar'ın bu mücadeleden alacağı 3 puan bir üst tura çıkması için büyük avantaj sağlayacak.

Diğer maçtada Lokomotiv Moskova ile Sporting Lizbon karşılaşacak. Bu mücadeleden gelen beraberlik ya da Rus temsilcisinin galibiyet haberi Beşiktaş'ı bir üst tura taşıyabilir. Beşiktaş'ın aleyhinde bir tablo ortaya çıkması durumunda gruptaki takımların kaderleri son maçlarda belli olacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0