MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3387
EURO
35.0829
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ta Nur çebi geri dönüyor!

Sezon başında futbol şubesindeki görevinden istifa eden ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, başkan Fikret Orman'ın isteği üzerine takım üzerindeki etkinliğini tekrar arttırdı.
12.10.2015 08:58
Siyah-Beyazlılar’da takımın başına yeni sezon öncesinde Şenol Güneş’in getirilmesinin ardından ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, kulübün Futbol Şubesi’ndeki görevinden istifa etmişti.

Çebi, bu hamleyle beraber futbol konusunda profesyonelleşme adına önemli bir adım atmıştı. Ancak başkan Fikret Orman, özellikle teknik heyetten gelen talep doğrultusunda deneyimli yöneticinin futbol şubesi üzerinde etkinliğine devam etmesi için harekete geçti. Bu doğrultuda takımın Antalya kampı öncesinde Ahmet Nur Çebi’yi bizzat arayan Başkan, “Ağabey senden rica ediyorum takım ile birlikte Antalya’ya git. Her önüme çıkan seni soruyor” dedi. Başkan’ın ricasını talimat kabul eden Çebi de, bu görüşme sonrasında takımla beraber Antalya’ya gitti.

Kulübü zarardan kurtardı

Ahmet Nur Çebi, sadece başkanın istediğini yerine getirmekle de kalmadı. Denizbank’tan alınan 35 milyon TL’lik krediyi de kendisi üzerinden çekip Beşiktaş’ın kasasına koyan Çebi’nin bu hamlesiyle kulüpteki bütün isimlere olan borçlar ödendi. Çebi, ek olarak sözleşmeleri gereği takımda görev yapmamalarına rağmen garanti ücretlerini almaya devam eden; Gökhan Süzen, Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman’la anlaşıp bu isimlerin sözleşmelerini fesh etti ve kulübü 3,5 milyon Euro zarar etmekten kurtardı.

‘Görev verilirse gerekeni yaparız’

Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çebi, Ocak ayında yeni transferlerin yapılabileceğinin sinyallerini verdi. 56 yaşındaki yönetici, “Teknik ekip ister, Başkanımız da görev verirse gerekeni yaparız. Ocak ayında gelen de olur giden de. Bu doğrultuda konuşulan isimlerden Milosevic’in ilerde büyük katkılar sağlayacağını tahmin ediliyorum. Mustafa ve Franco ise kafa olarak rahat değiller. Ayrılmaları tamamen teknik ekibi bağlı” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0