MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3336
EURO
35.1837
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tolgay Arslan: Adama girmeyi özledim

Dizindeki sakatlığını atlatan ve bireysel çalışmalara başlayan Tolgay Arslan, tekrar Siyah-Beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi. Genç futbolcu, “Adama girmeyi ve mücadele etmeyi özledim. Döneceğim için çok mutluyum” dedi.
26.12.2015 11:23

Siyah Beyazlılar’ın yeni sezon öncesinde Almanya’da gerçekleştirdiği kampta bir idman sırasında sakatlanan ve sol dizindeki çapraz bağları kopan Tolgay Arslan, ameliyat ve tedavi sürecini tamamlamasının ardından çalışmalara başladı.

Antrenör Dolu Arslan eşliğinde bireysel olarak hazırlıklarını sürdüren 25 yaşındaki futbolcu, dünkü idmanın ardından yayıncı kuruluşa kendine has gurbetçi üslubuyla açıklamalarda bulundu. Takım arkadaşlarıyla sahaya çıkmayı çok özlediğini söyleyen Tolgay, “Formama yeniden kavuşacağım için çok mutluyum. Takımdan ayrı kalmak çok zordu. Ama ailem ve çocuğumun desteğiyle üstesinden geldim. Futboldan uzak kaldığım dönemlerde çok zorlandım. Takımı dışarıdan izlemek benim için çok zor oldu” ifadelerin kullandı.

Beşiktaşlı taraftarların kendisine sakatlık dönemi boyunca destek verdiğini belirten ve 12. adama teşekkür eden yıldız futbolcu, “Adama girmeyi ve mücadele etmeyi özledim. Kendime güveniyorum. Beni üzen tek şey takım arkadaşlarımı yalnız bırakmam oldu” yorumunu yaptı. Tolgay’ın, Mart ayına kadar bireysel çalışmalarını tamamlayıp formasına geri dönmesi planlanıyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0