MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3373
EURO
35.0876
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mustafa Pektemek ayrılmak istiyor!

Şenol Güneş'in 9 resmi maçta sadece 8 dakika görev verdiği siyah-beyazlı golcü tribünde veya yedek kulübesinde oturarak para kazanmak istemediğini bildirdi.
08.10.2015 10:11
Milliyet'in haberine göre; Slaven Bilic döneminde Beşiktaş’ın en önemli hücum kozlarından biri olan Mustafa Pektemek bu sezon kadroya girmekte bile zorlanıyor. 

Teknik Direktör Şenol Güneş’in geride kalan 9 resmi maçta sadece Skenderbeu deplasmanında 8 dakika şans verdiği tecrübeli forvet mutsuz günler geçiriyor. 

Mario Gomez ve Cenk Tosun’un gölgesinde kalan Mustafa Pektemek süre alamadığı için yakın çevresine içini dökerken, başarılı oyuncuyu en fazla rahatsız eden konunun ise kazandığı paranın hakkını verememek olduğu ifade edildi. Beşiktaş’ta yan gelip, yatmak istemediğini dile getiren Mustafa Pektemek’in gerekirse devre arasında takımdan ayrılmayı bile göze aldığı ortaya çıktı. 

Avcı’nın gözdesi
Hem takım arkadaşları arasında hem de yöneticiler tarafından çok sevilen bir futbolcu olan Pektemek’e devre arası için şimdiden transfer teklifleri geldiği öğrenildi. Beşiktaş’ta oynamadan para almak istemeyen Mustafa’nın hem gideceği kulüpte kendini göstermek hem de siyah-beyazlı kulübün yükünü hafifletmek istediği aktarıldı. 

Mustafa Pektemek’in bu düşüncesinden haberdar olan siyah-beyazlı yöneticilerin, son kararı Teknik Direktör Şenol Güneş’e bırakmayı uygun gördükleri ifade edildi. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın kadrosunda görmek istediği Pektemek için Güneş’in devre arasında bir karar vereceği vurgulandı. Ancak siyah-beyazlı hocanın üç kulvarda yarışmaları nedeniyle Mustafa’nın sezon sonuna kadar takımda kalmasına daha sıcak baktığı belirtildi. 

Beşiktaş’ın hocası futbolcularla yaptığı toplantılarda, “Takım içindeki herkesten memnunum. Önümüzde daha birçok maç var. Herkese oynama şansı gelecek” ifadelerini kullanmıştı. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0