MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3361
EURO
35.1031
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avrupa'nın devleri Töre'nin peşinde!

Slaven Bilic ile başladığı çıkışı Şenol Güneş ile zirveye taşıyan Gökhan Töre, performansıyla Avrupa'nın en dikkat çeken yeteneklerinden biri haline geldi.
07.10.2015 10:05
Habertürk'ün haberine göre; Kartal'da Gökhan Töre rüzgarı aldı başını gidiyor. Sezona harika bir giriş yapan, Slaven Bilic ile başladığı çıkışı Şenol Güneş ile zirveye taşıyan genç yıldız, performansıyla Avrupa'nın en dikkat çeken yeteneklerinden biri haline geldi.

Daha önce İngiliz ve İspanyol kulüplerini peşine takan Töre, son olarak Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Wolfsburg'un radarına girdi. Bundesliga'da Bayern Münih'in en büyük rakibi olarak öne çıkan Wolfsburg'un oyuncu izleme ekibi; önce Başakşehir sonra da Fenerbahçe maçlarını tribünden takip etti.

Alman yetkililerin daha önce Bundesliga ekiplerinden Hamburg'da da forma giyen Gökhan Töre'ye hayran kaldığı ve yönetime "En kısa sürede kadroya katalım" raporu verdiği öğrenildi.

DEVRE ARASI ASLA
'Kurtlar' lakabıyla bilinen Alman ekibi, 23 yaşındaki oyuncu için devre arasında da Beşiktaş'ın kapısını çalabilir. Ancak Siyah-Beyazlı yöneticilerin nabız yoklama aşamasında altını çizdikleri iki madde söz konusu.

Gökhan Töre gibi bir silahı sezon ortasında elden çıkarmayı asla kabul etmeyeceklerini vurgulayan Kartal'ın kurmayları, genç yıldız için istedikleri rakamı da 20 milyon Euro olarak belirtti.

Bilindiği gibi Wolsfburg, sezon başında Gökhan Töre gibi Chelsea altyapısında yetişmiş bir diğer yıldız olan Kevin De Bruyne'ü 74 milyon Euro karşılığında Manchester City'ye satmış, bu rakamın 36 milyon Euro'sunu Julian Draxler karşılığında Schalke'ye ödemişti.

ADA'DAN ÇİFTE TALİP
Gökhan Töre; İngiliz kulüplerinin de gündeminden düşmüyor. Ada basını, 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Arsenal ve Newcastle United'ın devrede olduğunu yazdı.

Haberde, Chelsea altyapısında forma giyen, ancak A Takım'da tek bir maça çıkamadan İngiliz ekibine veda eden Töre'nin, Beşiktaş forması altında beklenen potansiyeli ortaya çıkardığı belirtildi. İngiliz basını, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in Gökhan Töre transferi için ocak ayında harekete geçeceğini, Newcastle United'ın ise araştırmalarını sürdürdüğünü yazdı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0