MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3277
EURO
35.1831
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tolga Zengin'i çıldırttılar!

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, son zamanlarda kendisine yönelik yapılan eleştirilere sert yanıt verdi.
05.12.2015 10:04
Akhisarspor maçında yediği ikinci gol nedeniyle, önce protesto edilen sonra tribünler tarafından çağrılarak teselli edilen Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, yaşadığı bu tatsız olayla ilgili arkadaşlarına dert yandı. 

Bu sezona daha iyi bir başlangıç yaptığını dile getiren deneyimli kalecinin, “Zaman zaman Volkan ve Muslera da hatalı goller yiyor ama bu kadar yerden yere vurulmadılar” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. 
Tribünlerin protesto hakkına her zaman sahip olduğunu da belirten Tolga’nın, “Sağolsunlar basında bu konuda yapıcı eleştiriler oldu. Ama Akhisar kalecisiyle benim karşılaştırılmam çok enteresan. Lukac geçtiğimiz sezon iki maçta bizden 6 gol yedi. Partizan’da oynarken yedi bu golleri. Demek ki bazı maçlarda kaleciler formsuz olabiliyor. Tek bir maçla, tek bir pozisyonla bir futbolcu ne övülmeli, ne de ağır eleştirilerin hedefi olmalı” ifadelerini kullandığını öğrenildi. 

Ligin uzun bir maraton olduğunu da takım arkadaşlarına anlatan tecrübeli file bekçisinin, “Ligin devre arasına kadar hem Avrupa’da hem de Türkiye’de çok zor maçlarımız var. Bu engelleri aşmak için sadece futbolcuların kenetlenmesi yeterli olmaz, tribünlerin de desteğini arkamıza almalıyız. Bu sene şampiyonluğu kimseye kaptırmamalıyız. Yeter ki hem takım içerisinde, hem de camia olarak bölünmeyelim” diye konuştuğu kaydedildi. 

Alternatifi yok

Son dönemde formsuz görüntüsü ve yediği hatalı gollerle eleştirilen Tolga Zengin, takımın en istikrarlı ismi oldu. Cenk Gönen’in ayrılmasından sonra neredeyse alternatifsiz konuma gelen Tolga’yı Günay Güvenç de kesemedi. 

Tecrübeli kaleci, Spor Toto Süper Lig’de 13 haftanın, Avrupa Ligi’nde de 5 haftanın tamamında eldivenlerini giydi, kaleyi korudu. Aynı zamanda takımın kaptanı da olan 32 yaşındaki file bekçisi, ligde 5 maçta kalesini gole kapadı. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0