MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4246
EURO
34.6533
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güneş'in tercihi Tosic

Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş, Kayseri deplasmanında stoperde yine Tosic'e forma vermenin planlarını yapıyor. Sırp futbolcuyu antrenmanlarda ilk 11'de deneyen siyah-beyazlı teknik adam, Milosevic ve Franco'yu düşünmüyor
04.12.2015 17:21
Akhisar Belediye’ye yenilerek zirveden inen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Kayserispor deplasmanında da stoperde Dusko Tosic’i oynatması bekleniyor. Deneyimli hocanın, Milosevic ve Franco’ya göre daha çok maç tecrübesine sahip olması nedeniyle Tosic’i 11’de sahaya sürmeyi düşündüğü ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı defansın, Akhisar maçında yenilen iki golde de eleştirilmesine rağmen Şenol Güneş’in savunma kurgusunu değiştirmek istemediği belirlendi. Her maç farklı dörtlüyle sahada yer almaları halinde zorlanacaklarını düşünen tecrübeli teknik adamın, Tosic’i taktik antrenmanlarda 11’de görevlendirdiği ifade edildi.

Sakatlığı süren Ersan’ın yokluğunda Sırp futbolcuyu sürpriz biçimde takımın 3. stoperi olarak belirleyen Şenol Güneş böylece Milosevic ile Franco’yu büyük ölçüde gözden çıkardığını gösterdi. Siyah-beyazlı yönetimin bu iki oyuncunun yanı sıra Motta’ya da şimdiden kulüp aradığı ileri sürüldü.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Kayserispor’la yarın akşam ve UEFA Avrupa Ligi’nde 10 Aralık’ta oynayacakları Sporting maçlarında mecbur kalmadıkça kadroyu değiştirmeyeceği aktarıldı. Bu arada tedavisine yoğun biçimde devam edilen Ersan Gülüm’ün Galatasaray derbisine yetişme ihtimali bulunduğu ancak durumunun belirsizliğini koruduğu vurgulandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0