MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şenol Güneş kararsız

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, Ryan Babel ve Yevhen Konoplyanka arasında kararsız kaldı. Bu iki oyuncu ile ilgili son sözü yönetim söyleyecek.
17.06.2015 09:42

Bir süredir orta sahanın kanatlarında görev yapacak bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Ryan Babel ve Yevhen Konoplyanka ile temasa geçmişti. İlk olarak Dnipro ile sözleşmesi biten Konoplyanka ile masaya oturan yönetim, 25 yaşındaki Ukraynalı futbolcuya 4 yıllık mukavele teklif etti. Bu teklifi kabul etmeyen Konoplyanka, futbol hayatına İngiltere veya Almanya'da devam etmek istediğini açıklamıştı.

Bu gelişme üzerine beklemeye geçen siyah beyazlılar, genç futbolcu ile yeniden temas kurdu. Özellikle Başkan Fikret Orman'ın kadroda görmek istediği Konoplyanka'ya yeni bir teklif yapılacak.

Futbol komitesi bir yandan da Ryan Babel için girişimlerde bulunuyor. Kasımpaşa ile bir yıl daha mukavelesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun menajeri ile Hollanda'da görüşen yönetim, bir ilerleme kaydedemedi. Transferin tamamlanması için Babel'in kulübü ile de anlaşmak zorunda olan siyah beyazlılar, son iki sezondur sorun yaşadıkları Kasımpaşa yönetimi ile henüz temasa geçmedi

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0